Tantramassage og Samtale - Djursland 2024

Tantramassagen


Den overordnede ramme er at vi føst sætter os og snakker, derefter mødes vi i selve massagen.


Den tantramassage jeg praktiserer, foregår på et smukt leje på gulvet, i fuld nøgenhed for begge parter.


Massagen er en sanselig og intim helkropsmassage, som kan variere fra uendelig blid til meget dynamisk og alt derimellem. Men hele tiden uden at skulle nogen steder hen. Ingen projekter, ingen "skal" eller "vil". Blot være. Lad tankerne komme og gå - iagtag dem med kærlig anerkendelse, uden at dømme, og giv slip. Hvis lysten kommer, byd den velkommen og gå på opdagelse - mærk dig selv, sans at du sanser - elsk din lyst.


Tantramassagen er en gave. Du skal intet gøre udover at hengive dig i mødet, og kan under ingen omstændigheder kræve noget. Det er alene mig der leder mødet. For eksempel kan du ikke forvente at få en udløsning eller orgasme, men de er på den anden side hjertelig velkomne, hvis de opstår naturligt.


Du må gerne ligge stille, men du behøver ikke. Du er velkommen til at lade kroppen reagere på sanseindtrykkene, med både bevægelse og lyd. Måske inviterer jeg også til at du rører ved mig, som handler om at du mærker, ikke mig, men dig selv - altså en tantrisk berøring.


Og selvfølgelig kan du altid bevæge dig væk, sige "nej" eller "måske senere".


Yoni og Lingam

Yoni er et andet ord for kvindens køn, og Lingam er et andet ord for mandens køn. Berøring af yoni og lingam er en naturlig del af tantramassagen.